Rijles

RIJLES BIJ RIJ-JE-WIJS


HOEVEEL RIJLESSEN HEB IK NODIG?

Bij rijschool Rij-Je-Wijs kun je je rijbewijs halen in de regio’s Almere, Lelystad, Amsterdam, Emmeloord en t’Gooi zo snel als jij wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen een spoedopleiding te volgen en dan zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Voorwaarde van het volgen van een spoedopleiding is dat de theorie al behaald is voordat je begint met rijlessen. Rijschool Rij-Je-Wijs zorgt er dan voor dat je zo snel mogelijk examen kunt doen bij het CBR.
Ook kun je rijles volgen in een rustig tempo. Tijdens de gratis en vrijblijvende proefles wordt er gekeken naar het aantal rijlessen dat je ongeveer nodig hebt. De instructeur van onze rijschool kijkt tijdens deze gratis proefles naar de aanleg die je hebt voor autorijden en hoe snel je leert.

IS ER EEN AVOND OF WEEKEND TARIEF?

Bij rijschool Rij-Je-Wijs is er geen verschil in lesprijs voor de avond of het weekend. De lesprijs is afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen. Je kunt bij rijschool Rij-Je-Wijs rijles volgens vanaf €34,- per uur.

ZIT ER TIJDENS MIJN RIJLES EEN ANDERE LEERLING ACHTERIN EN/OF MOET IK EEN ANDERE LEERLING OPPIKKEN?

Dit kan inderdaad voorkomen, maar dit zal geen nadelige invloed hebben op jouw rijles. Integendeel, een extra passagier in de auto helpt je in de voorbereiding naar het allround chauffeurschap. Mocht je dit toch niet prettig vinden zal hiermee rekening worden gehouden.

DE GRATIS PROEFLES

Tijdens de gratis proefles leer je je instructeur kennen en de auto waarin je rijles krijgt. Tevens krijgt de instructeur van rijschool Rij-Je-Wijs een goed beeld van hoeveel rijlessen jij als leerling nodig hebt om je rijbewijs te halen. Daarnaast wordt er meteen een op maat gemaakt lesplan samengesteld dat geheel aansluit op jouw behoeften.

HOE LANG DUURT EEN RIJLES?

Bij autorijschool Rij-Je-Wijs duurt een rijles 1 uur of 1,5 uur. Dit is afhankelijk van het vooraf besproken lesprogramma.

IS HET MOGELIJK OM MIJ OP EEN ANDER ADRES DAN MIJN HUISADRES OP TE HALEN OF AF TE ZETTEN?

Ja, maar houd er wel rekening mee dat je dit ruim van tevoren aangeeft en dat het binnen jouw les gebied valt.

MOET IK ZELF MIJN EXAMENS AANVRAGEN?

Nee, alleen de tussentijdse toets en het praktijkexamens worden door de rijinstructeurs van Rij-Je-Wijs aangevraagd.