Rijschool van Almere

RIJSCHOOL VAN ALMERE


Welkom bij de regio pagina van rijschool Rij-Je-Wijs de rijschool van Almere. Hier vind je onder andere informatie over de rijlessen en over de rijinstructeur die werkzaam is in de regio Almere. Ben jij opzoek naar een rijschool in Almere dan ben je bij rijschool rij-je-wijs de rijschool van Almere aan het juiste adres.

DE RIJLESSEN

Rijles in de regio Almere krijg je van instructeur P Visser . Je wordt op een vooraf besproken locatie opgehaald en afgezet. Dit kan thuis zijn of ergens anders binnen je lesgebied. Ervaring leert dat de eerste lessen vooral gegeven worden in de regio Almere. Naarmate de rijvaardigheid van de leerling toeneemt zullen de lessen vooral in het examen gebied gereden worden. Hier word je zorgvuldig voorbereid voor je praktijk examen. Voor de regio Almere is de examen locatie Eemnes.

 

DE RIJINSTRUCTEUR

Hallo, mijn naam is P Visser jouw rijinstructeur bij de rijschool van Almere rijschool Rij-Je-Wijs. Naar jarenlang te hebben gewerkt voor diverse grote organisaties met als hoofdtaak het opleiden van jonge werknemers heb ik besloten voor mezelf te beginnen. Het leuke van lesgeven vind ik het contact met de cursisten. Inmiddels zit ik alweer een aantal jaar in het vak en vind het iedere dag weer interessant. Iedereen heeft zijn eigen interessante verhalen en iedere dag is er wel een nieuwe uitdaging. Bij de een is voertuigbeheersing een uitdaging, bij de ander verkeersinzicht. Bij mij is de les pas geslaagd als we weer een stap verder gekomen zijn!

Pablo Visser: ”Lesgeven is mijn passie. Ik heb besloten van mijn passie, mijn beroep te maken.” 

ONZE RIJINSTRUCTEURS VOLDOEN AAN DE WETTELIJKE EISEN

 

P. Visser heeft de volgende diploma`s :

  • WRM certificaat
  • Faalangst instructeur
  • EHBO en reanimatie
  • Slipcursus

 

Manier van lesgeven:

Pablo heeft als doelstelling voor iedere les

  • Iedere les halen we eruit wat er in zit
  • Het moet gezellig zijn tijdens de les
  • Fouten maken mag
  • Sorry hoef je niet te zeggen

Karakter:

Recht door zee, betrouwbaar en flexibel
Auto: Opel Astra 1.7 cdti cosmo

Kijk ook eens naar onze prijzen bij rijschool Rij-Je-Wijs de rijschool van Almere kun je al rijles volgen vanaf €34,- per uur.