Theorie

 

THEORIE RIJ-JE-WIJS


KLASSIKAAL

Voordat je het definitieve examen kan afleggen dien je de verkeersregels goed te kennen. Het is voor iedereen niet altijd even makkelijk of leuk om je theorie te leren. Daarom biedt rijschool Rij-Je-Wijs een klassikale theorie cursus aan. Tijdens deze 2-daagse cursus word je klaargestoomd voor het theorie-examen. Aan het einde van dag 2 zal het theorie-examen worden afgelegd.

Wil je direct een cursus reserveren, neem dan contact met ons op !


Tijden zijn veranderd. “Social Media” worden steeds populairder. Niemand kan meer zonder Facebook, Hyves en Twitter. Volg Rij-Je-Wijs en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen.

Het bevorderen van verkeersveiligheid begint met gedegen theorie van VekaBest. Het zijn dé leermiddelen van VekaBest waarin altijd de nieuwste eisen van het CBR zijn verwerkt en waarin leermethodieken worden gehanteerd die een ongeëvenaard hoog slagingspercentage garanderen.

THEORIE LEERMIDDELEN VAN VEKABEST

Wij werken samen met de grootste leverancier van verkeersleersmiddelen, leerboeken, DIGI-boeken, examenboeken, cd-ROM en interactieve cursussen.

Bestel hier direct je theorie opleiding naar keuze. 

Les één: hoe beter je de theorie leert, hoe minder rijlessen je straks nodig hebt. De verklaring? Onze theoriecursussen gaan voor 90% over de praktijk. Vooral onze internet theoriecursus met theorie-examens. Die zetten je direct achter het stuur.

Les twéé: “Je bent gezakt!” Als je dit straks niet wilt horen, ga dan interactief theorie leren via www.theorie-leren.nl: een ware sensatie. Of leer via de rijschool met de hulp van toonaangevende theorielessen en het unieke klassikale Internet Response Systeem. Hét examensysteem dat het CBR hanteert! 90% slaagt de eerste keer.

Auto theorie optimaal pakket voor € 49,95 ! <